email: seniorinet@caritasromania.ro

telefon:021 230 40 13


Propunerea unei politici publice în domeniul serviciilor medico-sociale de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice

Reţeaua SenioriNet  propune  un document de politică publică cu privire la funcţionarea, reglementarea şi sustenabilitatea serviciilor la domiciliu pentru vârstnici, la nivel național 

Documentul de pozitie privind sustinerea serviciilor de ingrijire la domiciliu

Peste 53 de reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale, autorităţi publice centrale şi locale, precum şi experţi independenţi au semnat Documentul de poziţie privind sustinerea serviciilor de ingrijire la domiciliu

Serviciile de ingrijire la domiciliu – o sansa la viata demna pentru varstnicii din Romania

Reteaua SenioriNET publica Barometrul de opinie privind colaborarea dintre ONG-urile furnizoare de servicii de ingrijire la domiciliu si autoritatile publice.

Atelier de planificare strategica a Retelei SenioriNET

Confederatia Caritas Romania si partenerii sai: Fundatia Crucea Alb Galbena, Asociatia Habilitas – Centru de resurse si formare profesionala, Asociatia de Ajutor Mutual Bucuresti si Asociatia Four Change organizeaza in perioada 19-21 Februarie 2014, la Miercurea-Ciuc, atelierul de planificare strategica a Retelei SenioriNET.

Reteaua SenioriNET reuneste 32 de ONG-uri furnizoare de servicii dedicate persoanelor varstnice, in special servicii de ingrijire la domiciliu.

Aceasta intalnire de lucru marcheaza inceputul procesului de planificare strategica a activitatii retelei constituite. Scopul procesului de planificare strategica este de a stabili, impreuna cu membrii retelei, obiectivele pe termen scurt, mediu si lung privind activitatea retelei, precum si planul de actiune al retelei.

In cadrul acestei intalniri va fi prezentata analiza privind gradul de dezvoltare al membrilor retelei, vor fi corelate scopul si obiectivele retelei cu nevoile membrilor si, in cadrul unor grupuri de lucru, vor fi elaborate planul de actiuni viitoare cu responsabilitati asumate de fiecare membru.

Portal co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru
Uniunea Europeană extinsă, în cadrul Schemei de Grant pentru ONG-uri, Fondul Tematic pentru
Participarea Societăţii Civile - Programul de Cooperare Elvetiano-Roman.

test